Som medlem har du kun fordeler:

 1. Barnebøkene er tilpasset ditt barns individuelle alder og utviklingstrinn
 2. Bøkene blir sendt direkte hjem til deg så ofte du selv ønsker, 2, 6 eller 8 bøker per år
 3. lillebok.no betaler portoen, du betaler kun for boken
 4. Du mottar informasjon om bøkene på forhånd
 5. Du kan enkelt avbestille på nett, hvis du ønsker det
 6. På nettsidene våre har du tilgang til nyttig informasjon om barn og lesing og barnets utvikling av språk og ferdigheter måned for måned
 7. Du betaler mellom kr. 129,- og 298,- per bok
 8. Du kan angre kjøpet og returnere boken innen 14 dager, da betaler du selv returporto
 9. Medlemskapet løper til du melder deg ut - helt uten bindingstid eller minstekjøp
 10. Hvis medlemskapet er en gave, kan boken sendes direkte til barnet og informasjon og faktura til deg. Eller alt til deg, hvis du ønsker det.DETTE FÅR DU I BOKKLUBBEN:

 • Motta bøkene rett hjem til deg - lillebok.no har fri frakt til alle medlemmer!
 • Kvalitetsbøkene fra lillebok.no er eksklusive for våre medlemmer!
 • Hver bok er håndplukket for å passe til ditt barns individuelle alder
 • Bøkene tar for seg viktige temaer i barnets utvikling: de første ordene, relasjonen til mamma og pappa, adskillelsesangst, pottetrening, følesansen og ikke minst stimulering og utvikling av barnets ordforråd ved hjelp av kjente situasjoner fra hverdagen, Og selvfølgelig også dyrene på gården, dyrene i havet, ville dyr, gravemaskiner og andre kjøretøy og kroppen vår.
 • Bokpakker blir sendt hjem til deg så ofte og så lenge du selv ønsker - ingen bindingstid, ingen kjøpeplikt! Du får informasjon om alle bøker på epost på forhånd, og kan avbestille de bøkene du ikke ønsker å motta. Du kan når som helst endre eller avslutte medlemskapet.
 • Informasjon og enkel administrasjon på nett og epost
 • Tips om hvordan du kan være en god følgessvenn i barnets utvikling

VI SETTER SIKKERHET HØYEST AV ALT!


For lillebok.no er det viktig at du føler deg trygg på våre produkter. Alle barnebøker er testet etter gjeldende europeiske og norske regler for leker og barnebøker (Leketøysdirektivet - Europaparlaments- og rådsdirektiv 2009/48/EF av 18. juni 2009 om sikkerhetskrav til leketøy).

Barnebøker merket med CE er således godkjent for alle barn og er testet for bl. a. papirkvalitet (skal ikke kunne løses opp i biter som kan settes i halsen), kjemikalier (forbud mot giftige, kreftfremkallende eller allergifremkallende stoffer) og løse deler (ingen deler skal kunne falle av og puttes i munnen).
Se etter CE-merket på alle dine bøker og leker! Merk at mange bøker og leker ikke har bestått sikkerhetstesten og er merket med en logo med 0-3 og strek over. Det skal i tillegg stå at produktet ikke skal brukes av barn under 3 år.

MERK! Noen av våre bøker er beregnet på de aller minste og er laget av en papirkvalitet som løser seg opp til en flytende grøt hvis man sutter og spiser på boken. Dette er ikke en kvalitetsfeil, men et sikkerhetsvalg! Martin i dyrehagen og Martin leker er to bøker for babyer under ett år, akkurat i alderen når alle gjenstander skal undersøkes ved å bite og sutte. Disse bøkene er jo også ekstra egnet til det med sin hendige form og spennende fasong. At papiret løser seg opp ved bruk er et bevisst valg, denne papirmassen kan da svelges, i motsetning til papir som deler seg opp i biter og kan utgjøre en kvelningsfare.

Les mer om medlemskapet: