Velkommen til lilleboks bokverden!

 

Hvem er vi?

Etter 20 år i det private næringsliv, og med tre små barn, bestemte denne mammaen seg for å starte et barnebokforlag. Jeg har lest for barna mine siden de var nyfødt, men fant ikke barnebøkene jeg ønsket å lese her hjemme. De barnebøkene fant jeg på reiser, og da spesielt i Frankrike, mitt favorittland. Jeg ønsket at norske barn skulle få oppleve dette barnebokuniverset!

Hva er vi?

Lillebok er et uavhengig barnebokforlag. Gjennom gode barnebøker ønsker vi å gjøre en forskjell i barnets liv. Gleden ved å finne en favorittbok som man tar frem igjen og igjen. Opplevelsen av nærhet på et voksenfang og å dele en lesestund sammen. Mestringsfølelsen ved å lære ord, begreper, å telle. Vi har valgt ut de beste babybøkene og barnebøkene fra franske forlag, og har gleden av å tilby dem til norske, små lesere. Bøker med tydelige illustrasjoner, klare farger, robuste materialer og innhold tilpasset alder og utviklingsnivå.

Hvorfor er vi?

Kundene våre sier at vi har lykkes! Vi har barnebøker som barna elsker! Vi har barnebøker som foreldre elsker å lese med barna. Og vi har barnebøker som besteforeldre elsker å gi bort. Prøv oss da vel!

Kunderating 5 av 5 stjerner, lilleboks kunder elsker lilleboks barnebøker