Det er lov å angre seg, derfor kan du returnere varer uansett hva slags grunn du har.

Retur

Du kan fritt returnere det du har kjøpt innen 30 dager. Det eneste du gjør er å pakke (den ubrukte) varen godt inn, sette på returporto og sende til lillebok.no, Storengveien 2b, 1397 Nesøya.

Du kan godt bruke samme emballasje som varen kom i, du kan tape pakken godt inn, snu pakken og sette «avsender» på din adresse og «retur» til vår adresse.

Når vi har mottatt pakken, vil betalingen bli refundert.

Hvis du ønsker å returnere en vare, er det du som betaler returporto.

 

Bytte

Hvis du ønsker å bytte vare, returnerer du den som beskrevet over og legger inn en ny bestilling i nettbutikken. Når vi mottar returen din vil vi refundere betalingen for den første varen.

Hvis du ønsker å bytte en vare, er det du som betaler returporto.

 

Reklamasjon

Om du ønsker å reklamere på grunn av mangler eller skader, kan du ta bilde av varen og sende til oss på kontakt@lillebok.no. Vi tar kontakt for å avtale om du ønsker ny vare, en annen vare eller pengene tilbake.

Hvis du returnerer en vare på grunn av mangler, skader eller feilsendt vare, er det vi som betaler for returporto og eventuell porto for sending av ny vare.

Hvis du har spørsmål eller noe du ikke er fornøyd med, ikke nøl med å ta kontakt med meg på torunn@lillebok.no, så ordner vi opp!