Frakt og levering

 

LEVERING: 1-3 DAGER

Vi gjør alt vi kan for at du skal få pakken din så fort som mulig!

Vi pakker og sender bestillingen din samme dag som den kommer inn, eller første arbeidsdag ved bestilling etter kl. 1400 på hverdager eller på helge- og fridager. Vi sender med Posten og helthjem.no.

FRAKT: KR. 79

Vi har fast fraktpris på kr. 79 per pakke – uansett størrelse og vekt!

  • Pakken leveres hjem til deg i din postkasse.
  • Hvis pakken ikke får plass i postkassen din, vil du motta hentelapp, og pakken hentes på nærmeste postkontor/Post i butikk.
UAVHENTEDE PAKKER: KR. 129

Varer som bestilles på nett, men som ikke blir hentet på postkontoret/Post i butikk, returneres til oss for kundens regning. Posten sender ut hentelapp og påminnelse 2 ganger før pakken sendes i retur. En slik returporto vil bli fakturert i etterkant.

 

Betaling

 

  • Med vår betalingsløsning Klarna er det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett
  • Med Klarna kan du velge å betale med kort, faktura eller utsatt betaling
  • Velger du kortbetaling, betaler du med en gang og er ferdig med det
  • Velger du faktura, kan du få bøkene hjem og betale etterpå
  • Velger du utsatt betaling, kan du få bøkene hjem og du betaler når du vil
  • Når du betaler med Klarna, vil du enkelt identifisere deg gjennom å besvare et par spørsmål,og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best

 

Retur, bytte og reklamasjon

 

RETUR

Du kan fritt returnere det du har kjøpt innen 30 dager. Det eneste du gjør er å pakke (den ubrukte) varen godt inn, sette på returporto og sende til lillebok.no, Storengveien 2b, 1397 Nesøya.

Du kan godt bruke samme emballasje som varen kom i, du kan tape pakken godt inn, snu pakken og sette «avsender» på din adresse og «retur» til vår adresse.

Når vi har mottatt pakken, vil betalingen bli refundert.

Hvis du ønsker å returnere en vare, er det du som betaler returporto.

BYTTE

Hvis du ønsker å bytte vare, returnerer du den som beskrevet over og legger inn en ny bestilling i nettbutikken. Når vi mottar returen din vil vi refundere betalingen for den første varen.

Hvis du ønsker å bytte en vare, er det du som betaler returporto.

REKLAMASJON

Om du ønsker å reklamere på grunn av mangler eller skader, kan du ta bilde av varen og sende til oss på kontakt@lillebok.no. Vi tar kontakt for å avtale om du ønsker ny vare, en annen vare eller pengene tilbake.

Hvis du returnerer en vare på grunn av mangler, skader eller feilsendt vare, er det vi som betaler for returporto og eventuell porto for sending av ny vare.

 

Gaveservice

En bok er en gave som varer og gleder lenge!

Nå kan du kjøpe en bokgave i nettbutikken vår og gi bort til en heldig mottaker.
Har du et barnebarn, fadderbarn, tantebarn, onkelbarn eller en liten venn, kan vi pakke inn det du velger i nettbutikken vår, legge ved et hilsningskort og sende direkte til mottaker. Hvis du ønsker å gi bort bokgaven selv, kan vi sende pakken til deg. Du kan legge ved en personlig tekst som vi skriver på kortet, hvis du ønsker.

Hvis du vil benytte deg av vår gaveservice, kan du fylle ut informasjon om hva du ønsker i notatfeltet når du kommer til handlekurven. Det koster ikke noe ekstra for gaveservice.