Barnebokforlagene som vi representerer

Lillebok.no samarbeider med noen av de beste franske forlag for barnebøker, som selger sine titler over hele verden. De har til felles en pasjon for å formidle kunnskap til barn på en morsom og pedagogisk måte.

Éditions Auzou

Éditions Auzou har spesialisert seg på barnebøker fra 0 til 12 år. Auzou er blant de 10 største franske forlag som tilbyr barnebøker for de aller minste, og er anerkjent for sine kreative bøker og bruk av anerkjente illustratører. Auzous barnebøker er oversatt til 30 ulike språk.

Auzou har allerede utgitt noen få titler i Norge, men det er første gangen bøkene fra de bestselgende seriene "Bisous bisous" og "Piti l´escargot" er oversatt til norsk.

Éditions Nathan

Éditions Nathan ble stiftet i 1881 og var allerede fra starten av nyskapende innen formidling av kunnskap til skolebarn. Nathan er i dag en av de mest kjente forlagshusene i Frankrike og er blant de ledende innen skolebøker og undervisningsmaterielll, barnelitteratur og lærerrike spill - i flere kanaler: papir, internett, nettbrett og smarttelefoner.

Nathan har nylig utviklet en egen bokserie for babyer "Les livres des bébés" i samarbeid med barnepsykologen Catherine Jousselme, som har spesialisert seg på barns utvikling og læring. Disse utgis nå av lillebok.no for første gang på norsk! Nathan er også kjent for faktabokserien KIDIDOC, en internasjonal bestselger, som tar for seg populære temaer for de aller minste.

Groupe Bayard

Groupe Bayard er en av de aller største franske forlagshusene som gjennom sine magasiner, bøker og digitale medier når 36 millioner lesere over hele verden. Bayard har spesialisert seg innen tre kategorier: Barn, seniorer og religion. Blant barnebokforlagene finner vi Éditions Tourbillon og Éditions Milan.

Éditions Tourbillon

Éditions Tourbillon er en liten og kreativ nykommer blant franske barnebokforlag, og har spesialisert seg på å utvikle bøker rettet mot de aller minste. De blander humor og lekenhet med fakta og læring og treffer slik de minste på hjemmebane. Forlaget sier selv at de har estetikk, poesi, fantasi og forestillingsevne som sine som ledestjerner. Og dette etterlever de bra, en bok fra Tourbillon er lett gjenkjennelig med sitt lekne og fargerike uttrykk! En bestelger fra Tourbillon er figuren Martin, en leken og nysgjerrig kanin, som også vil gå igjen i flere av lilleboks bøker, gled dere!

Éditions Milan

Éditions Milan startet med å utgi blader for barn på åttitallet, senere bøker, og forlaget ble innlemmet i Groupe Bayard i 2004. Milan har spesialisert seg på og er kjent blant lærere, førskolelærere og foreldre for sine lærerike og morsomme bøker for de aller minste. Milan kombinerer det pedagogiske med det visuelle, på en måte som både barn og voksne setter pris på.

Fra Milan har vi valgt ut de flotteste billedbøkene som også stimulerer følesansen, med sin rikdom av stoffer og materialer til å ta og føle på. Vi kan også se frem til en flott bok om livet i barnehagen som kommer til våren - perfekt for små barnehagebarn å kjenne seg igjen i og til å forberede seg på barnehagestart!Bokklubben lillebok.no for barn oversetter morsomme og lærerike barnebøker fra de franske barnebokforlagene Auzou, Nathan, Tourbillon og Milan. Alle barnebøkene er for første gang utgitt på norsk og selges til barnebokklubbens medlemmer.