VELG MEDLEMSKAP!

Det er aldri for tidlig eller for sent å begynne å lese for barnet ditt! Om barnet ditt er 0 eller 24 måneder, vil du motta bøker som passer til ditt barns alder og utvikling. Bli medlem av bokklubben nå!

6 bøker i året, en ny bok annenhver måned. Bøkene er tilpasset ditt barns månedsalder. Du mottar informasjon om bøkene på forhånd og kan avbestille de bøkene du ikke ønsker. Dette medlemskapet kan også gis i gave, hvor vi sender bøkene direkte til mottaker med en hilsen fra deg. Pris per bok: 129 - 298.
2 bøker i året, en til bursdag og en til jul. Du mottar informasjon om bøkene på forhånd og kan avbestille de bøkene du ikke ønsker. Dette medlemskapet kan også gis i gave, hvor vi sender bøkene direkte til mottaker med en hilsen fra deg. Pris per bok: 179 - 298.
8 bøker i året, en ny bok annenhver måned pluss en ekstra fin bok til bursdag og jul. Bøkene er tilpasset ditt barns månedsalder. Du mottar informasjon om bøkene på forhånd og kan avbestille de bøkene du ikke ønsker. Dette medlemskapet kan også gis i gave, hvor vi sender bøkene direkte til mottaker med en hilsen fra deg. Pris per bok: 129 - 298.
6 bøker i ett år, en ny bok annenhver måned. Bøkene er valgt ut på forhånd og du betaler samlet ved første bok. Bøkene er tilpasset ditt barns månedsalder. Medlemskapet avsluttes etter 6 bøker. Dette medlemskapet kan også gis i gave, hvor vi sender bøkene direkte til mottaker med en hilsen fra deg. Fast pris kr. 990.

FREMDELES VANSKELIG Å VELGE? Ta kontakt via kontaktskjema, på epost kontaktoss@lillebok.no eller via Facebook.