Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsiden lillebok.no. Imaginaria AS (organisasjonsnummer 975) er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger som samles inn på nettsidene.


Personopplysninger som samles inn og lagres

Vi lagrer informasjon om
- Navn
- Kontaktinfo
- Medlemmets fødselsdato og kjønn
- Hvilke varer medlemmene har fått tilbud om og kjøpt
- Medlemmets kontakt med kundeservice

Vi lagrer ikke informasjon om
- Fødselsnummer
- Betalingskort
- Din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Vi samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til enkelte produktet.

Eksempel på skjema:
- Innmeldingsskjema
- Kontaktskjema
- Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

- For å kunne levere riktig produkt til rett tid
- For å kunne sende relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Innhentet informasjon lagres i vårt CRM-system og vårt marketing-system som brukes til markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring fra kunde

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, uten spesifikt samtykke fra kunde.

Rettigheter

Som kunde og bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 90997978
kontaktoss@lillebok.no
Imaginara AS / lillebok.no, Storengveien 2b, 1397 Nesøya.