Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsiden lillebok.no. Imaginaria AS (organisasjonsnummer 997 978 595) er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger som samles inn på nettsidene.

Informasjon innhentes og håndteres i overensstemmelse med bestemmelsene i GDPR (General Data Protection Regulation), den nye personvernsforordningen i EU som trer i kraft fra mai 2018.


Personopplysninger som samles inn og lagres

Vi lagrer informasjon om
- Navn
- Kontaktinfo
- Medlemmets fødselsdato og kjønn
- Hvilke varer medlemmene har fått tilbud om og kjøpt
- Medlemmets kontakt med kundeservice

Hvordan informasjon innhentes?

Vi samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan vi ikke love å innfri vårt kundeløfte om rett bok til rett tid.

Eksempel på skjema:
- Innmeldingsskjema
- Kontaktskjema
- Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

- Å kunne levere riktig produkt til rett tid
- Å kunne sende deg relevant informasjon
- Å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?

Innhentet informasjon lagres i vårt CRM-system og vårt marketing-system som brukes til markedskommunikasjon (MadMimi.com).

Til fakturering benytter vi regnskapssystemet e-conomics/Tripletex, hvor kontaktinfo og faktura- og betalingshistorikk lagres.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring fra kunde

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, uten spesifikt samtykke fra kunde.

Rettigheter

Som kunde og bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Som medlem mottar du regelmessig medlemsbrev på epost og nyhetsbrev fra oss. Du kan melde deg av medlemsbrev/nyhetsbrev, men da vil du ikke motta informasjon om din neste medlemsbok, men mulighet til avbestilling.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Torunn på telefon 90997978
kontaktoss@lillebok.no
Imaginara AS / lillebok.no, Storengveien 2b, 1397 Nesøya.