Gave til dåp, navnedag, fødsel, jul ...

Bøker er den perfekte gave ved begynnelsen av livet! Bøker er spennende å få, både for barn og foreldre, og du gir bort noe med mening, som gjør nytte for seg og som varer en stund:-)

Velg mellom ulike gaver! Du kan enten velge én av alternativene nedenfor, eller du kan kombinere flere. Du kan f. eks gi bort en bokpakke eller gaveboksen sammen med et gavekort på MINI-medlemskap. Dette er et favorittvalg for besteforeldre som både ønsker å gi bort en gave på selve dagen, og en gave som gleder over tid! Hvis du er fadder og ønsker å gi bort en gave til bursdag og jul hvert år, kan du velge et GAVE-medlemskap. Vi passer på datoer og sender en gave til fadderbarnet til riktig tid - med en personlig hilsen fra deg!

Bokklubbmedlemskap


Barnet mottar bokpakker i posten i gave fra deg. Hver bok er tilpasset barnets alder - riktig bok til rett tid. Dette er en gave som gleder og varer lenge - noe som både foreldre og barn vil sette pris på!

Pris per bok kr. 139,- til kr. 298,-
lillebok.no betaler porto

Du får informasjon om bøkene på forhånd og bestemmer selv hvilke og hvor mange bøker du vil gi bort.

Velg mellom:
MINI-medlemskap (6 bøker i året)
GAVE-medlemskap (bursdag og jul)
MINI+GAVE-medlemskap (8 bøker i året inkl. bursdag og jul)
FAST-medlemskap (6 bøker i ett år til fastpris)

BESTILL GAVE!
LagreLagre

Bokpakke - Mitt første bibliotek


Gi bort starten på barnets egen boksamling: et knippe bøker som passer til barnets første leveår. Ekstra stas på gavebordet blir det ved å presentere boksamlingen i en fint pyntet kurv el. (få flere tips her!)

Samlet pris for 5 bøker som er avbildet kr. 985,-


Oppgi antall bøker eller prisen du ønsker å betale og vi kan sette sammen en egen pakke til deg!BESTILL GAVE!


LagreLagre

Gaveboks med 3 bøker


Gaveboksen består av tre superfine bøker om de viktigste tingene her i livet: Relasjonen til våre nærmeste og kjærligheten til mamma og pappa - sett med barnets øyne. Bøkene heter Kjærlige kyss, Vidunderlige mamma og Fantastiske pappa og er samlet i den flotte gaveboksen Glad i deg!

Ordinær pris kr. 498,-
Gavetilbud nå kr. 398,-


Hvis du ønsker en mindre gave, kan du også kjøpe enkeltbøker til kr. 169,- per bok. Les mer om bøkene her!
LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Gavene pakkes pent inn og sendes direkte til mottaker med en hilsen fra deg. Hvis du ønsker å selv overrekke gaven eller sette den på gavebordet, bi beskjed, så sender vi til deg.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne her!