MINI

6 flotte barnebøker i året

Med MINI-medlemskap får du 6 flotte barnebøker i året, sendt rett hjem til deg. Du mottar bøkene i den måneden barnet ditt fyller 4, 6, 8, 10, 12 måneder osv. Lillebok.no skiller seg fra andre barnebokklubber ved at bøkene er tilpasset barnets individuelle månedsalder.

Barnebøkene er utformet med tanke på barnets evner og utvikling den første tiden: Solide bøker i tykk kartong som er enkle å bla i, kontraster i svart og hvitt, enkle illustrasjoner i klare farger, lydknapper, stoffer med ulik struktur til å ta og føle på og elementer som kan beveges og få ting til å skje..

Med hver bokpakke følger det nyttig informasjon om ditt barns utvikling og hvordan du kan være supporter og følgesvenn i læring, utforsking og utvikling. Bøkene koster mellom kr. 129 og 298. Pris per år ved kjøp av alle bøker ca. kr. 1200.

Prøv oss da vel - helt uten risiko - ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid - fri frakt!

LagreLagreLagreLagre
Lagre

Som medlem i lillebok har du bare fordeler:

  • Du mottar morsomme og lærerike bøker tilpasset ditt barns alder rett hjem i postkassen
  • Du mottar faktura sammen med bokpakkene. Prisene varierer mellom kr 129,- og 298,- per bok. Lillebok.no betaler porto
  • All kommunikasjon og informasjon enkelt og raskt på epost og på nett
  • Du vil holdes oppdatert på nyheter og tilbud som er tilpasset barnet ditt
  • Du kan returnere en ubrukt bok hvis du ønsker, uansett grunn, da betaler du selv returporto.
  • Du kan når som helst si opp medlemskapet eller velge å avbestille en eller flere bokpakker - ingen bindingstid, ingen minstekjøp - du bestemmer!

Gi bort et medlemskap i gave!

Bestill MINI som gave og barnet mottar 6 pakker med barnebøker fra deg fordelt på hele året, bøker som passer akkurat til barnets alder og utvikling. Vi pakker pent inn og legger ved et personlig hilsningskort. Kryss av boksen for gave i innmeldingsskjemaet!

MINI kan kombineres med GAVE, da vil barnet motta 8 bøker per år fra deg, inkludert bokpakke til bursdag og jul. Velg MINI + GAVE i innmeldingsskjemaet!