Barnebokklubben som følger barnets utvikling!

Det er aldri for tidlig eller for sent å begynne å lese for barnet ditt! Om barnet ditt er 0 eller 20 måneder, vil du motta bøker som passer til ditt barns alder og utvikling. Bli medlem av bokklubben nå!

Lillebok.no har søkt hos utenlandske forlag etter verdens beste barnebøker for barn 0 - 3 år. Og vi har funnet og oversatt mange flotte, vakre og lærrike bøker for de minste leserne!

Lillebok.no er en bokklubb som skiller seg fra andre bokklubber ved at bøkene er tilpasset barnets individuelle alder, og ikke bare et aldersspenn hvor alle mottar samme bok samtidig. Dette er barnebøker som følger barnets utvikling skritt for skritt!

Som medlem i bokklubben kan du velge om du vil motta 2, 6 eller 8 bøker per år. Da har dere god tid til å kose dere med boken før det er tid for neste bok. Alle bøkene er utviklet for å passe ditt barns alder. Med MINI-medlemskap vil barnet ditt motta seks bøker per år. Med GAVE-medlemskap vil barnet ditt motta en bokpakke til bursdag og jul. Kombinerer du disse to vil du få åtte bøker i året, inkludert bokgave til bursdag og jul. Og du har bygget opp ditt eget bibliotek med morsomme, lærerike og nyttige barnebøker! Du står fritt til å avbestille bøker underveis, etter at du har mottatt informasjon om neste bok. Akkurat slik som du ønsker det, fordi fornøyde kunder er viktig for oss.
LagreLagreLagreLagreLagre
  • Motta bøkene rett hjem til deg - lillebok.no betaler portoen!
  • Kvalitetsbøkene fra lillebok.no er eksklusive for våre medlemmer!
  • Hver bok er håndplukket for å passe til ditt barns individuelle alder
  • Bøkene tar for seg viktige temaer i barnets utvikling: de første ordene, relasjonen til mamma og pappa, adskillelsesangst, pottetrening, følesansen og ikke minst stimulering og utvikling av barnets ordforråd ved hjelp av kjente situasjoner fra hverdagen, som å spise, kle på seg og legge seg. Selvfølgelig dekker vi også temaer som dyrene på gården, dyrene i havet, ville dyr, gravemaskiner og andre kjøretøy og kroppen vår.
  • Bokpakker blir sendt hjem til deg så ofte og så lenge du selv ønsker - ingen bindingstid, ingen kjøpeplikt!
  • Informasjon og enkel administrasjon på nett og epost
  • Tips om hvordan du kan være en god følgessvenn i barnets utvikling

Velg mellom to medlemskap - eller kombiner de to:

Temaer som dekkes i bøkene:

Konturer og kontraster Lytte Ta og føle på Adskillelse og gjenforening
Ville dyr Dyrene på gården Mamma og pappa Kyss og kjærtegn
Familie Sengetid Kjøretøy Kroppen
Årsak og virkning Peke På badet Kle på seg
Vaske seg Fugler og reptiler
Grønnsaker Matvarer
Leker Klær Sansene våre Tissing
Bursdag Barnehagen
I huset Hagen
Skogen I trafikken
På stranden Følelser
Tall Sjødyr Krypdyr VennerLagreLagreLagreLagreLagre